Project Description

Tassen

Joaney Korevaar

Tassen en Schoenen

Atelier:
Joaney Korevaar Bags & Shoes
Waaldijk 33,
4184 EL Opijnen
0418-652501 / 06-18842687
info@joaney.nl
www.joaney.nl

Joaney Korevaar, ontwerper van tassen, schoenen en accessoires, studeerde in 1996 af aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht, richting Architectonische vormgeving en Theatervormgeving. Na een aantal jaren gewerkt te hebben als production-designer en interieurarchitect, zocht Joaney naar nieuwe impulsen. In 2007 volgde zij de ambachtelijke opleiding schoenen en tassen maken op de Dutch Health Tec Academy en begon met het ontwerpen en maken van tassen en schoenen. In 2010 startte ze haar eigen label. Vanaf 2011 geeft Joaney ook zelf les in ambachtelijk schoenmaken en tassen maken op de DutchHealthTecAcademy/ShoeAcademy en het SintLucas.

Joaney’s ontwerpen zijn handgemaakt en uitgevoerd in hoge kwaliteit leder, gevoerd met leder of natuurlijke stoffen. Karakteristiek voor haar collectie is de eenvoud, kleurgebruik en de vaak verrassende vormen die naadloos samen gaan met functionaliteit en duurzaamheid.

Voor alle op maat gemaakte producten/speciale verzoeken: aarzel niet om contact op te nemen met Joaney Korevaar via info@joaney.nl